CSGO: 3 spillere bænket

Vi har med øjeblikkelig virkning, valgt at bænke Anlelele, Jarko og Vster. Dette skyldes en mistet tro på projektet kort efter en 5-6. plads i Elgiganten Ligaen sæson 15.

Vi skal derfor ud og finde 3 nye spillere, så vi kan være klar til næste sæson af både Elgiganten Ligaen og ESEA Main.

Jarko fortæller….

Rokeringen er sket grundet Anlelele, som havde mistet troen på projektet. Her følte jeg ikke for at fortsætte med projektet medmindre at det var præcis det samme lineup. Beslutningen skete under et møde med holdet..

Jeg har det lidt blandet med situationen. Jeg er glad for min tid med drengene på holdet, folkene bag og vores sportslige gevinst. På den anden side er jeg lidt træls over at det hele skulle slutte, lige på den måde her.

Tiden i Aalborg Rebels har klart været den bedste tid i min karriere, indtil videre. Jeg kan tage en masse erfaring, udvikling og støtte med herfra. Tak til hele organisationen. Det at have nogle personer bag ved, som vil os som spillere og mennesker har haft en stor betydning.”

Sportsdirektør, Dan Sommersøe, udtaler:

“Jeg er ærgerlig over at det er endt her, men har forståelse for drengene og deres ønsker. Vi som organisation fortsætter i samme spor, og vi tror på projektet som helhed. Vi ser dette som et mindre setback, men vi er klar til næste sæson. 

Spillerne er bænket nu. Anlelele, Jarko og Vster. Så jeg ønsker, for deres eget bedste, at vi hurtigt finder nogle nye hjem til drengene. De har et enormt potentiale som individer og holdspillere. 

Nu skal vi ud og finde 3 sultne personer som kan komme ind og følge vores strategi. Det håber og tror jeg på kan ske.

Dan tilføjer, at al henvendelse vedrørende Anlelele, Jarko og Vster, henvises til dan@spiritofamiga.gg og er åben for dialog.

Anlelele, Vster og Jarko har sammen med Aalborg Rebels, placeret sig på en 5.-6. plads i Elgiganten Ligaen 2020 Sæson 15

Ingame Leader Vestr udtaler: 

“Det er en rigtig træls situation at befinde sig i, men jeg er overbevist om, at det her er et nødvendigt skridt i den rigtige retning. For at vores plan og vision, i Aalborg Rebels, kan føres ud i livet, var det alligevel et spørgsmål om tid, før vi måtte omstrukturere lineuppet. 

Jeg siger i dag farvel til 3 rigtig gode venner, som alle har hver deres unikke kompetencer. Jeg følte ikke længere, at jeg havde den fornødne respekt fra drengene og af den grund er vi i fællesskab nået frem til, at vi alle gør bedst i at skille vores veje nu. 

Jeg har ikke et ondt ord at sige om dem og jeg ønsker dem al held og lykke i fremtiden.”

Vi ønsker de 3 spillere al held og lykke i fremtiden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *