Sonny bliver Rebels Coach

Sæsonen er fuldt i gang, og det glæder os at præsentere jer for Sonny, som træder ind som træner for main holdet. Baggrunden for Sonny og hvorfor han skal træne Aalborg Rebels kan du læse mere om i nedenstående interview.

Hvem er Søren “Sonny” Bundsgaard?

Søren, også kendt som Sonny er 29 år og bor i Nivå. Du kan finde ham hos Inco Danmark hvor han arbejder som marketingkoordinator. Men når Søren ikke står tidligt op for at arbejde, eller sidder på serveren med holdet. Så kan han findes på golfbanen. Grundet Corona fortæller han også, at der bliver lagt mere tid i netop golf i weekenderne.

3 hurtige om Sonny

  • Var med til Dreamhack Winter 2013 med Reason Gaming (MSL, EXR, colon, smF, LOMME)
  • Har kørt organisationen der hed NextStage
  • Arbejdet sammen med et hold under tyske CorePlay hvor de solgte Xyp9x til Fnatic


Dreamhack Winter 2013, Reason Gaming (MSL, EXR, colon, smF, LOMME)


Hvis du sidder og har lyst til at lære Sonny bedre at kende, så har vi interviewed Sonny. Han fortæller om sin baggrund med Esport generelt og hvordan det kickstartede og sin træner rolle hos Aalborg Rebels. Du kan også høre nærmere om hvad der driver hans motivation som træner.


Hvad er din baggrund inden for Esport?

Som en spiller har jeg været en del af hold i LoL, CSS, CSGO, COD4 og Hearthstone.  Dog startede jeg tidligt med at arbejde med esport i stedet for at spille. Jeg har arbejdet med esport on and off siden jeg var 18 år gammel. Jeg startede ud som manager for hold i mange år og fik min store chance hos DSRack og qdk. Han hev mig ind som manager, da jeg var 18 år, hvor jeg hjalp med hans CS:Source hold, som var et af de bedste i danmark på det tidspunkt. Det kick startede min karriere som manager, hvor jeg lærte en masse folk at kende, som virkelig hjalp mig videre senere. Det meste af min esport-karriere har været i counter-strike source og csgo, men jeg har også brugt lidt tid som coach på et hold i League of Legends og spillet på et tophold i danmark i Hearthstone.

Hvad er din rolle hos Aalborg Rebels:

Jeg træder ind som Coach for main holdet, hvor jeg vil prøve at arbejde med samspillet på holdet. Jeg kommer til at sidde med i alle praccs og sørge for at der er strukture og disciplin i spillet.

Hvad er din personlige plan med denne rolle?

Jeg er ikke typen der kigger på de små individuelle fejl, men kigger fuldt ud på det store billede og sørge for at der bliver arbejdet sammen. Jeg kommer selv tilbage til scenen efter en pause og skal også arbejde med mig selv som coach. Jeg kan godt lide at have en stemme med på serveren når det er muligt og der er behov for det.

Hvad driver din motivation for at træne Aalborg Rebels main hold?

Jeg har altid en stor passion for at arbejde med esport, som er den største motivation for mig. Efter at have arbejdet som manager for flere tophold, så har jeg lært en del og siddet for længe bag et hold, uden at føle jeg kunne få lov at hjælpe holdene ingame. Jeg er glad for at få chancen hos main holdet, hvor jeg kan få lov at forme spillet og virkelig hjælpe nogle kæmpe talenter, med at vise hvor gode de rent faktisk er.


Vi glæder os til at se hvad resten af sæsonen bringer med Sonny som træner, men ikke mindst den lange bane. Vi tror på tilføjelsen af Sonny er en stor hjælp til den fremtidige udvikling af holdet.

En tanke om “Sonny bliver Rebels Coach

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *